Styling

STYLING


Of het nu gaat om hulp bij het inrichten van je woonkamer, het net aangekochte huis of een nieuwe kleur op de wand in de slaapkamer, ik help je graag verder, om van je huis een thuis te maken.


VERKOOPSTYLING:Staat je huis al wat langer te koop en heb je je spullen inmiddels verhuisd naar de nieuwe woning? Dan kan het soms lastig zijn je pand te verkopen! Met een paar leuke meubels, een kleed op de vloer en pakkende woonaccessoires kan het er opeens heel anders uitzien.

Mail gerust voor de mogelijkheden  info@maisondupont.nl We hebben al een verkoop bevorderend styling pakket leveren voor €950  inclusief foto's.


COMPLEET TRAJECT VOOR VASTGOEDBELEGGERS:Steeds vaker kopen mensen een pand als belegging en gaan dat dan verhuren. Ook hier helpen we graag verder. Of het nu gaat om advies bij aankoop van de woning (we werken hier samen met een makelaar). De complete inrichting en het verhuurcontact. U vindt hier een greep uit de afgeronde projecten, bel of mail gerust voor een pasend advies op maat


ADRES

Burgemeester Baumannlaan 113-117, ROTTERDAM


Telefoon: +31 6 14847750

Email: info@maisondupont.nl

Algemene Voorwaarden

 Copyright @ All Rights Reserved.

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag- 10:00 - 17:30 uur

Zaterdag - 10:00 - 17:00 uur


Zondag & maandag: GESLOTEN