Over ons

HOME >> OVER ONS

WIE ZIJN WIJ


HOE HET ALLEMAAL BEGONIk ben Lotty du Pont inmiddels 7 jaar eigenaresse van Maisondupont. Na een fijne carrière als inkoopster in het toerisme, waar ik veel mooie reizen heb mogen maken was ik op zoek naar een leven waarbij ik zowel mijn vier kinderen, man, hond en vrienden wat vaker kon zien ☺  Ik had altijd al een passie om mijn huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik vind het vooral leuk om met zo min mogelijk middelen een mooie sfeer neer te zetten. Iedereen kan met een dikke portemonnee een huis inrichten, maar juist  met mooie betaalbare stukken geeft het inrichten nog meer voldoening. Zo heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Ik ben in de hal van ons huis begonnen met een klein winkeltje. Ik verkocht vooral eigen geverfde kasten en steigerhouten tafels op maat. Al snel werd het wat krap en heb mijn intrek genomen in een pandje bij ons om de hoek, zodat het leven met onze 4 kinderen goed gecombineerd kon worden met de winkel. Inmiddels hebben we een super fijne samenwerking met een timmerfabriek, verf ik zelf geen kasten meer en laat ik alles op maat maken. Of dat nu een tafel,  rond, vierkant rechthoekig moet zijn, een kast voor de babykamer, een boekenkast of een buffetkast op maat, wij maken het graag en met liefde voor u. In de winkel vindt u alles voor een gezellig en sfeervol huis van servies, kussens en banken tot maatwerk. Sinds 1 februari is de winkel gevestigd in de Conceptstore VAN ALLES in Rotterdam.

+31 6 14847750

info@maisondupont.nl

+31 6 14847750

/maisondupont.nl

FAQ.


Kunnen alle meubels op maat worden gemaakt?

Ja! Alle houten meubels kunnen op elke maat en volledig naar eigen wens gemaakt worden. Ook als u een eigen idee heeft, kunnen wij dat voor u realiseren. Een gedraaide poot of een ijzeren onderstel? Alles is mogelijk!


Schilderen jullie de meubels ook?

Ja, alle meubels die bij ons worden besteld, zijn in elke RAL-kleur te verkrijgen. We behandelen de tafels met vernis was, waardoor u uw mokken ed. kringloos op de tafel kunt zetten!


Kunnen de producten ook thuis worden bezorgd?

Ja! Onze eigen chauffeur  bezorgt uw meubels graag thuis voor een vergoeding van €50! Binnen Rotterdam is dit zelfs gratis. U kunt de dag en tijd met ons afspreken, de chauffeur helpt met tillen.


Heeft u nog een andere vraag? Vul dan het contactformulier hiernaast in of mail naar info@maisondupont.nl


 

 
 
 

ADRES

Burgemeester Baumannlaan 113-117, ROTTERDAM


Telefoon: +31 6 14847750

Email: info@maisondupont.nl

Algemene Voorwaarden

 Copyright @ All Rights Reserved.

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag- 10:00 - 17:30 uur

Zaterdag - 10:00 - 17:00 uur


Zondag & maandag: GESLOTEN